Pro-Line PRO-2 2WD 1:10 Short Course Truck Kit

Fii primul care comenteaza acest produs!

Durabil. Testat. Performant. Kit-ul PRO-2 SC al celor de la Pro-Line este cel mai rafinat produs de-a lungul istoriei de 30 de ani a automodelismului. Pro-Line a combinat cele mai bune accesorii pentru SC in o singura cutie pentru a va oferi varful de gama in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea.

Durabilitatea face intalnire cu performanta pe noul sasiu PRO-2 LCG (Low Centre of Gravity). Fabricat din aluminiu anodizat de 3 mm sasiul se intinde de-a lungul intregului model oferint o rezistenta nemaiintalnita pana acum la un camin SC

Transmisia este inima oricarei masini de curse si Pro-2 nu putea sa aiba parte de altceva decat de transmisia preferata a tuturor competitorilor. Oferita pana acum ca piesa de up-grade, transmisia Pro-Line pentru camioane SC si-a gasit un camin permanent pe sasiul Pro-2. Diferentialul umplut cu ulei si pinionele metalice sunt acum la dispozitia dvs in combinatie cu varful de gama in ceea ce priveste sasiurile performante.

Amortizoarele PowerStroke folosesc doua arcuri pentru stagii diferite ale comprimarii – exact ca in cazul modelelor la scara reala. Nici aici nu a fost facut nici un compromise! Corpurile sunt filetate si ajustarea caracteristicilor amortizoarelor se face foarte précis. Precizia este deviza celor de la Pro-Line iar Pro-2 beneficiaza din plin de aceasta.

Suspensia ProTrac a dat tonul unei  revolutii in lumea automodelismului si nu putea nici ea sa lipseasca. Pentru a desavarsi kit-ul Pro-2, Pro-Line va ofera suspensia legendara ProTrac  - suspensie cara va asigura ca veti avea controlul in permanenta.

Si pentru ca precizia, durabilitatea si fiabilitatea nu fac nimic fara aderenta, in pachet sunt incluse rotile F-11 echipate cu renumitele anvelope castigatoare – Blockade.

Avand un kit complet definit prin performanta, durabilitate, fiabilitate si precizie nu ne mai ramane decat un singur argument ca garantie a calitatii : Made in the USA.

DISPONIBIL CU PRECOMANDA!

Disponibilitate: În stoc

2.000 RON
Produse cumpărate frecvent împreună

Clienții care au achiziționat acest produs au comandat, în general, următoarele combinații:

Deocamdată nu sunt întrebări despre acest produs.

Întrebarea ta

  • Reload captcha lazyload
    Attention: Captcha is case sensitive.

* Câmpuri obligatorii

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea utilizarii cookies. Aflati mai multe aici...
X

Back to top